DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056771-0,89%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SIRADA SORGUN VAR!

SIRADA SORGUN VAR!

ABONE OL
Aralık 4, 2023 16:25
SIRADA SORGUN VAR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkında açılan çok sayıda adli ve idari soruşturmadan dolayı zorunlu emekliliğe ayrılan Kayseri KOM Eski Müdürü Ergün Aras, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sorgun Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevini yürütürken, hakkında açılan çok sayıda adli ve idari soruşmadan dolayı zorunlu emekliliğe ayrılan Ergün Aras siyasete girme kararı aldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yozgat Sorgun Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Aras, MHP Sorgun İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı ile adaylığını duyurdu.

MHP SORGUN İLÇE BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI YAPTI
Kayseri KOM Şube Eski Müdürü Ergün Aras, MHP Yozgat Sorgun İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı ile adaylığını duyurdu.

BAHÇELİ İLE POZ VERDİ
Aras’ın ayrıca, parti genel merkezine giderek Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli ile de fotoğraf çektirdiği gözlendi.
Ergün Aras’ın MHP Sorgun Belediye Başkan Adayı olup olamayacağı konusu, adayların açıklanması ile netliğe kavuşacak.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.