DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20335915,70%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SİNDELHÖYÜK DE ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Geçtiğimiz günlerde Sindelhöyük Fatih mahallesine mahalle sakinlerinin daveti üzerine giden Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç mahalle sakinlerinin çamurlu yollar şikayetini dile getirmiş yetkililerden bir an önce yapması çağrısında bulunmuştu, çağrı cevapsız kalmadı Başkan Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla Sindelhöyük Fatih mahallesi sokaklarına parke ve asfalt çalışmalarına başlandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Kılınç'dan Başkan Büyükkılıç'a Parke yol teşekkürü

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç Fatih Mahallesi Başkanı Mahmut İlipınar ile birlikte mahalleyi ziyaret ederek bir açıklamada bulundu;
Başkan Kılınç açıklamasında “Fatih mahallesinde çamurlu sokaklar yavaş yavaş bitmeye başladı, çünkü Kayseri Büyükşehir Belediye ekipleri parke yol çalışmalarına başladı, vatandaşın derdiyle dertlenen, sıkıntısını gidermek için beklemeden harekete geçen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, Develi Belediyesi'ne, sesimizi duyuran değerli basın mensuplarına; mahalle sakinleri ve teşkilatım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Hasan Yargı “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanım Memduh Büyükkılıç, sesimizi duyduğun için çok teşekkür ediyorum, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.