DOLAR 32,3617 0.13%
EURO 34,9782 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BITCOIN 22818871,33%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

4 Şüpheli Yakalandı

Haklarında Farklı Suçlardan Hapis Cezası Bulunan 4 Şüpheli Yakalandı KAYSERİ, (BGC)- Kayseri'de ‘dolandırıclık’, ‘kişiyi hürriyetten yoksun kılma’ ve ‘hırsızlık’ suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin haklarında kesinleşmiş hapis cezaları ile yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Anafartalar Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Sahabiye Mahallesi ve Yıldırım Beyazit Mahallesi’nde yaşanan değişik suçların failleri tespit edildi. Hakkında başkasına ait banka veya kredi kartının kullanılması suretiyle yarar sağlama, bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından Aydın, Muş, Malatya, Yalova, Edirne, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Düzce illerinde de karıştığı olaylardan dolayı hakkında 21 yakalama emri bulunan ve 30 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.A.T isimli şahıs gözaltına alındı.
Ayrıca, hakkında bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık ve herkesin girebileceği yerde bırakmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık suçlarından hakkında 5 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.T. isimli şahıs, hakkında cebir ve tehdit kullanarak ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A. ve hakkında bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık suçundan iki adet yakalama emri bulunan ve 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan T.T. isimli şahıslar da yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, Gültepe Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.