DOLAR 32,3689 -0.35%
EURO 34,7231 -0.29%
ALTIN 2.394,97-1,13
BITCOIN 18664321,09%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SGK teşvik süresi 51 ilde 1 yıl uzatıldı! Bakan Selçuk açıkladı!

SGK teşvik süresi 51 ilde 1 yıl uzatıldı! Bakan Selçuk açıkladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk SGK teşviği ile ilgili açıklama yaptı. Resmi Gazete'de yayınlanan bildiriyle belirlenen o illerde SGK Teşviğinin 1 yıl süreyle uzatılma kararı alındı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:23
SGK teşvik süresi 51 ilde 1 yıl uzatıldı! Bakan Selçuk açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Resmi Gazete'de yayınlanan yeni karar SGK teşviği ile belirlenen illerde SGK teşviği süresi uzatıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un yaptığı açıklamalar sonrası yürürlükte olan ilave 6 puanlık indirimin uygulamasından yararlanacak il ve ilçeleri açıkladı. 51 ilde 2 ilçede uygulanacak olan SGK teşviğinden sosyo-ekonomik düzeyi en düşük iller yararlanacak.

Üretim ve istihdamı artırmak için özel sektörde işçi çalıştıran işverenlerin yararlanabilecek

Zehra Zümrüt Selçuk, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, işverenlerimizin işçilerimiz adına ödeyecekleri SGK primlerinden 5 puanlık indirime ilave olarak 6 puan daha indirim uygulamasını bir yıl daha uzattık. İşi, işçiyi ve istihdamı korumaya ve desteklemeye devam ediyoruz.” dedi.

İlave 6 puanlık indirimin uygulamasından yararlanacak il ve ilçeler;

“Afyonkarahisar, Amasya, Artvin, Bartın, Çorum, Düzce, Elâzığ, Erzincan, Hatay, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Rize, Sivas, Trabzon, Uşak Adıyaman, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kahramanmaraş, Kilis, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sinop, Tokat, Tunceli, Yozgat, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkâri, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Van ile Bozcaada-Gökçeada ilçeleri.”

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.