DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056771-0,89%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Akaryakıt fiyatlarına sessiz gece zammı!

Akaryakıt fiyatlarına sessiz gece zammı!

Benzin fiyatlarına son dönemlerde gece zamları yapıldı.Bazı dağıtım şirketleri belli bölgelerde benzin ve motorin zam uyguladı. Bu zamlar bazı şehirlerde uygulanmazken, indirimler Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından takip ediliyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:22
Akaryakıt fiyatlarına sessiz gece zammı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Benzin ve motorin fiyatlarına Şubat ayının ortasında sessiz sedasız zam yapıldı.  Bu zam farklı bölgelerde bulunan dağıtım şirketleri tarafından yapıldı. Zam miktarı bölgelere göre değişen oranlarda benzinde 2 kuruş, motorinde 1 kuruş oldu. 

AKARYAKIT FİYATLARINA SESSİZ GECE ZAMMI

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar veya indirimler belirli bir hesaplamaya göre yapıluyor. Bu hesaplamalar sonrası yapılan zamlar veya indirimler ise Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından takip ediliyor. EPDK dağıtım şirketlerinin akaryakıt satış fiyatlarını ve fiyat hareketlerini anlık olarak izleniyor. EPDK gerektiğinde ise dağıtım şirketlerine uyarılarda bulunuyor.  Benzin Fiyatlarına 1'er, 2'şer Kuruşluk Zamlar Benzin fiyatlarına ise son dönemlerde bazı gece zamları yaşanıyor. Bazı dağıtım şirketleri benzin ve motorin 1'er ve 2'şer kuruşluk zamlar yapıyorlar. Bu zamlar genellikle kamuoyu ile paylaşılmıyor. Bu tür zamlardan bir tanesi de Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısı yapıldı. Türkiye'de geniş bir bayi ağı bulunan bazı dağıtım şirketleri benzine 1, motorine 2 kuruş zam yaptılar. Bu zamlar bazı şehirlerde ise uygulanmadı. 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.