DOLAR 32,5300 0.24%
EURO 34,9806 0.52%
ALTIN 2.434,78-0,14
BITCOIN 2042053-1,75%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Sevdamız Develi diyorsan sevdanın gereğini yap

-DEVELİ BELEDİYESİ ‘80 DEKARLIK KIYAK’I DOĞRULADI Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Develi Belediyesinin yaptığı açıklamada bizim Erciyes'te ki 80 dekarlık arazinin kıyak çekildiği yönündeki açıklamamızı doğrular nitelikte ifadeler kullandığını belirtrek; "Belediye, açıklamasında böyle bir talebin olduğunu ve kendilerinden görüş istendiğini ama belediye olarak ne görüş bildirdiklerini yazmadıkları açıklamasında 80 dekarlık arazi konusunu doğrulamış oldu" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Develi Belediyesi sanki biz Mehmetçik’e karşıymışız gibi bir açıklama yapmış. Tam tersine Mehmetçik’e 80 değil 180 dekarlık bir arazi verilerek ihtiyaçları daha fazla karşılanabilir. Biz vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için canını ve kanını gözünü kırpmadan veren askerimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılınç ; “Develi Belediyesi açıklamasında Mehmetçik’e karşıymışız gibi ifadelerle Olayı çarpıtmaya çalışsa da bir kurumun talebi ile İl sınırları içerisinde ki herhangi bir meranın tahsisinden önce hangi İlçe Belediyesi ve mahalle içerisindeyse o Belediye ve mahalle Muhtarlığına görüşü sorulur. Dolayısıyla Erciyes’te ki 80 dekarlık arazinin Develi Belediyesi Yeni Mahalle sınırları içerisinde olması hasebiyle Askeriyeye tahsis konusunda Develi Belediyesi’nin ve Yeni Mahalle muhtarlığının görüşü sorulmuştur. Önemli olan bu görüşe nasıl cevap verildiği yada verileceğidir. Yine Develi Belediyesi açıklamasında; Erciyes’te ki gündemde olan o alanı Askeriyenin eğitimde kullanacağını ve kendilerinden görüş istendiğini açıklayarak aslında Develi Belediyesi’nin de talep etmesi durumunda o bölgeye Belediyemize ve ilçemize gelir sağlayacak projelerin yapılabileceğini itiraf etmiştir. Her fırsatta Develi için çalışıyoruz üretiyoruz sevdamız Develi’dir diyen 7 yıldır Belediye Başkanlığı görevinde olan Başkan, Türkiye’nin göz bebeği turizm merkezlerinden biri olan Erciyes’te bir çok kurumun orada proje yapma hayali varken Develi sınırları içerisinde ki trilyonlarca getirisi olacak o araziye bu zamana kadar neden bir proje yapmadı? ” dedi.

Kılınç açıklamasına şöyle devam etti;
“Aynı bölgede mera komisyonuna ait Kayseri sınırı içerisinde ki araziye Kayseri Büyükşehir Belediyesi gerekli girişimlerde bulunarak kendi projesini faaliyete geçirmiştir, Develi Belediyesi de gerekli mercilerle görüşerek tahsisi alınabilir, Erciyes’te yapılabilecek ve en gelir getirecek projeler hazırlanabilir,bu projelerden bir tanesi; ahşap kaplamalı dağ evi projesidir bu projede yapılabilir, yıllık en az 12 trilyon para kazanılabilirdi.
Develi Belediyesi 80 dekarlık o araziyi Mehmetçiğimizin eğitim için kullanacağını açıklasada,Jeopolitik olarak Türkiye’nin göz bebeği turizm merkezlerinden biri olan Erciyes’te askeriyenin eğitim alanı açması mümkün gözükmüyor. Erciyes’te Askeri eğitim alanı gerektirecek tehlikeli bir durum yoktur ayrıca orayı koruyan bir Jandarma karakolumuz mevcuttur, Askeriyemizin kendi personelini ağırlayacak bir dinlenme tesisi projesini yapması akla biraz daha mantıklı geliyor. Ezan, Bayrak ve Vatan için mücadele eden Mehmetçiğimize hepimizin canı fedadır, Turizm merkezinde değil de daha uygun yerlerde 80 değil 180 dekar arazi verilmesi daha elzemdir.
Develi Belediyesi açıklamasında “içerisinde sadece yalan barındıran bu tip ifadeler siyasi rant sağlamaya çalışmak en hafif ifadeyle acizliktir ” ifadesini kullanmıştır, Develi Belediyesi kendi açıklamasında Kayseri’de ki bir kurumun (Askeriye) tahsis talebin olduğunu söyleyerek bizi doğrulamış ama yine de yalancılıkla suçlamıştır. Rant işine gelince Develi’de kimlerin rant sağladığı gün gibi aşikardır bizim işimiz rant sağlamak değil yanlışın karşısında durmak doğrunun da yanında olmaktır

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.