DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20730610,75%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SEÇİM VAATLERİ ADAYLARI ZORLUYOR

SEÇİM VAATLERİ ADAYLARI ZORLUYOR

ABONE OL
Ocak 11, 2024 16:28
SEÇİM VAATLERİ ADAYLARI ZORLUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Adaylarda açıklanmaya başladı. Aday açıklamaları bittikten sonra hummalı bir çalışma başlayacak. Adaylar her noktada bir bir boy gösterecek , görücüye çıkacaklar. Seçim süreci ümit ediyorum ki tüm Türkiye için hayırlısı olan olur. Saygı, sevgi ve nezaket çerçevesinde ilerler.

Seçim vaatleri gördüğüm kadarı ile adayları zorluyor. Halkın sorunlarını bilmedikleri için tam olarak ne vadedeceklerini de bilmiyorlar. İlçenin sorunu nedir? Sorusunu yönelttiğimizde önemli bir cevap alamıyoruz. İlçenin sorunu yoksa, o zaman seçimde değişikliğe gidilmesine ne gerek var? Yok sorunlarla dolu ise bu sorunlar nedir ve nasıl çözüm bulacaksınız? Bu sorulara doğru ve içtenlikle cevap verebilecek adaylar belediye başkanı olsun. Bir belediye başkan adayı öncelikle aday olduğu ilçeyi çok iyi tanıması gerekir.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Üniversite öğrencilerine “ÇORBA” vaadi verdi. İçim sızladı. Seçim vaatleri ihtiyaçlar çerçevesinde ilerler. Demek ki öğrencilerimizin bir kase çorbaya ihtiyacı var.

Bu seçimde partiler bir kenara bırakılmalı bence. Gerçekten feraset ve istikrarla çalışabilecek adayları belediye başkanı olarak seçmemiz gerekecek. Partilerin değil adayların donanımlı olup olmadığına, ilçeyi tanıyıp tanımadığına, samimiyetine bakar ve o doğrultuda kara verirsek daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. İlçeyi tam anlamıyla tanıyan halkın sorunlarını bilen bir aday zaten vaatler noktasında zorluk yaşamaz… Yakında tam anlamı ile start verilecek… Hadi hayırlısı bakalım…

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.