DOLAR 32,2727 -0.24%
EURO 34,8270 -0.09%
ALTIN 2.387,54-0,24
BITCOIN 2059747-0,13%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Sakarya’da Koronavirüsü Alarmı !

Sakarya’da Koronavirüsü Alarmı !

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve Umre'den dönen bir kişi yüksek öksürük şikayeti ile hastaneye başvurdu. Burada hasta korona virüs şüphesi ile karantinaya alındı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:34
Sakarya’da Koronavirüsü Alarmı !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'de henüz görülmeyen koronavirüs için Sakarya'da alarm verildi. Yetkililer korona virüs için titizlikle çalışmalarını yürütüyor. Konu ile ilgili olarak Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde Umre ziyaretinden dönen bir kişi öksürük şikayeti arttığından dolayı hastaneye başvurunca koronavirüs nedeniyle gözlem altına alındı. 

Ayrıca hasta buradan korona virüs şüphesi nedeniyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi ve negatif basınçlı sedye ile sevki yapıldı. Ayrıca hastadan alınan kan örnekleri tahlile gönderildi.

AÇIKLAMA YAPILDI

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü bu durum hakkına açıklamalarda bulundu. Öğütlü açıklamalarında bakanlığın koronavirüs konusunda çok hassas olduğunu, gerekli tedbirlerin alınarak hastaların nakledilmesini istediğini  belirtti ve şöyle devam etti:

“Kaynarca’da hastaneye müracaat eden hastamızın 3 aydır öksürük şikayeti varmış. Ancak umre ziyaretinde öksürükte artış olmuş. Hekim arkadaşlarımız da hastayı, tetkiklerinin yapılması için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakletti. Testlerin sonucuna göre durumu bakanlığımıza bildiriyoruz. Bu işlem spesifik değil, her gün yapıyoruz. Hastalarımızın test sonuçları şimdiye kadar hep negatif çıktı. Biz tedbirimizi almak durumundayız”

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.