DOLAR 32,4432 0.02%
EURO 34,7769 -0.23%
ALTIN 2.428,00-0,28
BITCOIN 20691021,33%
Kayseri
24°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Suriye’ye ait bir savaş uçağı daha düşürüldü!

Suriye’ye ait bir savaş uçağı daha düşürüldü!

TSK’nın başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye Esad Rejimi ağır darbeler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Esad rejimine ait Su-24 tipi 2 savaş uçağı düşürülmüştü. Bugün ise son dakika verilen bilgilere göre Suriye’ye ait bir savaş uçağı daha düşürüldü. MSB tarafından duyurulan son dakika operasyon bilgilerine göre, düşürülen Suriye uçağının L-39 tipi savaş uçağı olduğu belirtildi. Bahar Kalkanı Harekatı için gelen son dakika gelişmeler…

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:33
Suriye’ye ait bir savaş uçağı daha düşürüldü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kendi sosyal medya hesabı üzerinden, Suriye’ye ait bir savaş uçağı daha düşürüldüğünü duyurdu. MSB tarafından verilen son dakika bilgilerde ‘’ Başarıyla devam eden Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Rejime ait bir L-39 tipi savaş uçağı düşürülmüştür’’ denildi.

ESAD GÜÇLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR!

TSK, 34 askerimizi şehit eden Suriye Esad güçlerine göz açtırmıyor. Suriye Esad Rejimi, İdlib’e yakın Serakib bölgesine tekrar girmesi ile operasyonlar hızlandı. Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında iki gün önce Suriye’ye ait Su-24 tipi Rus yapımı 2 savaş uçağı düşürülmesinin ardından, TSK’nın son dakika olarak Suriye’ye ait bir tane daha savaş uçağını düşürmesi yanında, yüzlerce askeri teçhizatının ve 2 bin 557 askerinin öldürülmesi ile Esad Rejimine ağır bir darbe vurulmuş oldu. 

DÜŞÜRÜLEN UÇAK SAYISI 3 OLDU!

Bu son uçakla birlikte Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Beşar Esad Rejimi unsurlularına karşı başlatılan operasyonda düşürülen uçak sayısı 3'e yükselmiş oldu..

 

 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.