DOLAR 32,5445 0.25%
EURO 35,1506 0.64%
ALTIN 2.438,230,00
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ MESAJI…

SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ MESAJI…

Saadet Partisi Kayseri İl Başkan Nuri Ürkündaş,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk Milleti özgürlüğe vurulmak istenen prangaları o gün gösterdiği kahramanca mücadele ile tarihin çöplüğüne atmıştır. Bu menfur girişime tarihte emsali görülmemiş bir cesaret ve kararlılıkla karşı koyan aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:38
SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ MESAJI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Saadet Partisi İl  Başkanı Nuri Ürkündaş; mesajında ayrıca 15 Temmuz'dan ders çıkarılması gerektiğini ifade ederek şu sözleri söyledi.“Milletimizin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Bayramını kutluyorum. 15 Temmuz gecesi milletimiz sadece bir darbe girişimini önleme miş, bağımsızlığına ve hür iradesine konulmak istenen engelleri kırmıştır. 15 Temmuz, bütün iç ve dış ihanet şebekelerine rağmen, bu milletin sahip olduğu iman ateşinin hiçbir zaman söndürülemeyeceğini göstermiştir. Ancak 15 Temmuz'u gerçek manada anlamak sloganlarla, gösterişli kutlamalarla değil, 15 Temmuz’dan ders çıkarmakla mümkündür diyen Ürkündaş; çıkaracağımız dersin en önemlisi, eğitimi milli, ekonomisi güçlü, yargısı bağımsız bir Türkiye’yi kurmaktır. Hiç kimsenin darbeyi aklından bile geçiremeyeceği köklü hukuki, siyasi ve demokratik değişiklikleri gerçekleştirmektir,bunlar yapılmazsa 15 Temmuzdan ders alınmadığı anlaşılmış olur.şehit olan 249 vatandaşımızı incitmiş oluruz ifadelerini kullandı.Başkan Ürkündaş; “Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.” Bütün vatan aşkı ile dolu olanların 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Günü kutlu olsun. Bu duygu ve temenniler ile bir kez daha 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum diyerek mesajını sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.