DOLAR 32,3884 -0.17%
EURO 34,7906 0.12%
ALTIN 2.439,710,06
BITCOIN 2024103-2,15%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Saadet Partisi   hastanedeki kuyrukları eleştirdi

Saadet Partisi hastanedeki kuyrukları eleştirdi

ABONE OL
Ocak 4, 2024 11:54
Saadet Partisi   hastanedeki kuyrukları eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastanelerde yaşanan uzun kuyrukları acil çağrı başlığıyla ironi yaparak hastanedeki kuyrukları eleştirdi.

“Acil Çağrı” vurgusuyla açıklama yapan SP İl Başkanı Baki Coşkun, “Suriyeli ve Afganistanlı mülteci kabulleri hızlandırılsın, Avrupa’ya geçişleri durdurulsun(!) Maalesef Kayserimizde hastane randevu sistemi, talepleri karşılayamadığı için kilitlenmiş ve acillerdeki kuyruklar artık tahammül edilemez seviyeye ulaşmıştır. İktidar randevu sistemi ile uzun hasta kuyruğu görüntülerini sildiğini zannetse de artık mızrak çuvala sığmıyor. Her fırsatta 90’li yılları örnek veren iktidarın yağ kuyruklarından sonra modern(!) hasta kuyruklarını da ülkemize yeniden getirdi. Rantiyecilere koca koca binalar yaptırmakta mahir olan müteahhit hükümet, yeterli doktor bulunduramadığı için kapı önlerinde yüzlerce hastanın beklemesinin de mimarı olmuştur. Bu güzelim binalardan sağlık hizmeti alınamayan devasa moloz yığınlarını yaratmayı nasıl başardınız? Mademki her yaptığınız iş problemli olmak zorunda o zaman size bir teklifimiz var. Mademki doktor açığınız var, kendi vatandaşınızın kendi vatanında huzurla yaşamasını istemiyor ve ülkeden kovuyorsunuz. Mademki komşu ülkelerin vatandaşlarının kendi vatanlarında huzurla yaşamasını istemiyorsunuz ve ülkelerinden kovduruyorsunuz. O zaman mülteci doktorlar kabul edin ve Avrupa’ya geçişlerini önleyin(!) Hiç olmasa nitelikli bir beyin göçü almış oluruz.” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.