DOLAR 32,4717 0.09%
EURO 34,8854 0.37%
ALTIN 2.432,09-0,26
BITCOIN 2020596-2,67%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Saadet partisi Açıklaması

Saadet partisi Açıklaması

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş“Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. Yıldönümü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Ürkündaş, "Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 46. Yıldönümünde şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; gazilerimizi minnetle anıyorum. Kıbrıs Türkü'nün varlığına kasteden bir soykırıma engel olan Milli bir duruş ve yerinde bir karar veren o günün hükümet yetkililerine ve özellikle hükümet ortağı olan adaya çıkarma yapılmasında büyük gayretleri olan Rahmetli Prof.Dr.Necmettin Erbakan’a, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Vatan size minnettardır" ifadesini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:50
Saadet partisi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ürkündaş Türkiye, garantör ülke olarak uluslararası hukuktan doğan haklarını sonuna kadar kullanarak, Kıbrıs Türklerinin özgür, bağımsız kendi devleti ve bayrağı altında yaşamasını her türlü dış baskılara ambargolara  rağmen sağlamıştır.Kıbrıs'ta hiçbir oldu bittiye izin verilmemeli kazanılmış haklarımızdan asla taviz vermemeliyiz.Kıbrıslı soydaşlarımızı yalnız bırakmayıp daima yanlarında olmalıyız diyen Ürkündaş; şu günlerde ve her zaman Kıbrıs’ın Türkiye için ne kadar önemli olduğu aşikar gözükmektedir.Türkiye’nin Akdeniz deki bu stratejik üssünü çok iyi muhafaza edip koruması gerekmektedir dedi.Başkan Ürkündaş; Bu duygu ve düşüncelerle Kıbrıs Türk halkını Rum zulmü ve vahşetinden kurtarıp haklı,meşru ve bağımsız devlet aşamasına kavuşturan 20 Temmuz1974 Barış harekatının bu kutlu yıldönümünde bu harekata karar veren hükümet yetkililerini,aziz Şehitlerimizi,kahraman Gazilerimizi bu uğurda mücadele eden herkesi saygı ve minnetle anıyorum diyerek mesajını sonlandırdı.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.