DOLAR 32,4354 0.16%
EURO 34,6019 0.01%
ALTIN 2.383,380,15
BITCOIN 1884552-8,03%
Kayseri
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Putin’den skandal açıklama

Putin’den skandal açıklama

Suriye'de alçak rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısı sonrasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'iden skandal bir açıklama geldi. Putin Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, "Türk askerleri gözlem noktasından dışarı çıkmamalıydı. Rusya gözlem noktasındaki askerlerin güvenliği için mümkün olan her şeyi yaptı" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:30
Putin’den skandal açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk askerlerin hava saldırısında şehit olmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den skandal bir açıklama yaptı.

Suriye'de son durumu değerlendirmek için güvenlik konseyini acil toplayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye'yi suçlaması tepki çekti.

“GÖZLEM NOKTASINDAN ÇIKMAMALARI GEREKİYORDU”

 

Son dakika olarak Reuters tarafından duyurulan açıklamada Putin, “Türk askerleri gözlem noktasından dışarı çıkmamalıydı. Rusya gözlem noktasındaki askerlerin güvenliği için mümkün olan her şeyi yaptı” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'YE ÇAĞRI

Putin, açıklamasının devamında “Türkiye'nin ülkede bulunan Rus vatandaşları ve diplomatik temsilcilikleri korumak için her şeyi yapacağını umuyoruz” sözlerine yer verdi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.