DOLAR 32,5445 0.25%
EURO 35,1506 0.64%
ALTIN 2.438,230,00
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÖZSOY ,ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ

ÖZSOY ,ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 12:13
ÖZSOY ,ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“ŞEHİTLERİMİZ, GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz’a makamında ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Burada Başkan Ali Yavuz ve üyeler ile görüşen Özsoy, “Biz tüm terör örgütlerine karşı dimdik ayaktayız. Binlerce aslan gibi gencimiz bu PKK belası yüzünden toprağa koyduk. Ama inancımız bize şehitlerin ölmediğini öğretiyor. Onlar ölmediler bizlerle beraberler. Bu vatan için kanları ile canları ile hizmet ettiler. Bizim onlara minnet saygı ve sevgi duymamız engellenemez. Tek adam iktidarında herkes ötekileştirildi. Bizim geldiğimiz yer belli aslımız belli neslimiz belli. Bizi hadsiz bir şekilde terörle iktisatlandırmaya çalışanlar, kamuoyuna böyle haberler pompalayanlar. En hafif tabirle mürtedir. PKK Başta olmak üzere tüm terör örgütlerini Allah belasını versin. Millet İttifakı iktidarında terörle mücadele hiç olmadığı kadar kapsamlı bir şekilde devam edecek. Çadır Mahkemeleri ile PKK’lı teröristleri affedenler, OSLO’da teröristlerle pazarlık edenler, Terörist başının kardeşi kırmızı bültenle aranırken TRT’ye çıkaranlar bizi terörle bağdaştıramazlar. Terörist sevici arıyorlar ise aynaya baksınlar. Biz vatan Millet Bayrak aşığı insanları. Onlar el uzatmaya kalkanın elini kırarız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.