DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÖZHASEKİ , MEMLEKETİNDE

ÖZHASEKİ , MEMLEKETİNDE

ABONE OL
Haziran 9, 2023 08:44
ÖZHASEKİ , MEMLEKETİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına getirilen Mehmet Özhaseki, memleketi Kayseri’de konuştu. Seçim öncesi siyaseti bırakacağını açıkladığını anımsatan Özhaseki, “İş (seçim) bittiği zaman yine hep niyetim Sayın Cumhurbaşkanımızdan izin istemekti. Ama Türkiye Yüzyılı gibi bir hedefin olduğu ortamda Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle böyle bir görev tevdi edilince yeniden ‘Bismillah’ diyerek yola başladık” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki, yeni görev sonrası ilk kez geldiği Kayseri’de törenle karşılandı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Kayseri’ye gelen Bakan Özhaseki’yi, AK Parti Kayseri milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Havalimanı çıkışı açıklama yapan Bakan Özhaseki, “Eğer sizler destek vermeseydiniz arkamızda durmasaydınız, emin olun bir şey yapamazdık. İyi günümüzde, kötü günümüzde sizler yanımızda olmasaydınız emin olun hiçbir şey yapamazdık. Siyasetin dışında daha az stresli olan bir yerde vakıfçılık yaparak yine 1994 öncesinde yaptığım gibi, aşevleriyle, öğrenci burslarıyla, fakir fukaraya değişik şekillerde yardımlarla hayatımızı sürdürelim, istemiştik” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.