DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ORMAN YANGINLARI İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

CHP İL BAŞKANI PARLAR’DAN HÜKÜMETE YANGIN TEPKİSİ ; “BUGÜNE KADAR NEDEN BİR TANE YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI ALINMADI?” CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, çıkan yangınlar konusunda eleştiri oklarını hükümete yöneltti. Türkiye’nin farklı yerlerinde çıkan yangınlar nedeniyle insanlar yaşamını yitirirken birçok insan ise evinden ve işinden oldu. Öte yandan Hatay'ın Antakya ilçesinde, yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Bölgedeki bazı evler tahliye edilirken, itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü. “DERDİNİZ MEMLEKET DEĞİL OTURDUĞUNUZ KOLTUKLAR” CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ise çıkan yangınlar konusunda iktidar sorumlu tuttu. Başkan Parlar, “Türk Hava Kurumu’nun 4,9 ton kapasiteli 9 uçağı dururken, ihaleye 5 ton şartı koyarak Rus şirketinden 3 uçak kiralayanın iyi niyetinden kuşku duymaz mısınız? 20 yıllık iktidarınızda şu ana kadar neden bir tane bile yangın söndürme uçağı almadınız? Eylemlerde onlarca TOMA hazır kıta bekletilirken olası yangınlara karşı neden bir helikopter ya da uçak hazır bulunduramadınız? Çünkü derdiniz memleket değil insanlar değil, doğa hiç değil. Kılıçdaroğlu’nun önerilerine kulak verin.Yangın bölgelerinin tümünü afet bölgesi ilan edin diyeceğim ama nerdee. Siz bu ülkeye zarar veriyorsunuz, bir an önce gitmelisiniz dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VATAN PARTİSİ DE :Yurdumuzun pek çok noktasında devam eden orman yangınlarına karşı büyük bir mücadele veriyoruz.

Ülkemizi yangınlarla teslim almak isteyenlere karşı Vatanımızı savunuyoruz.

Güvenlik güçlerimiz, orman personellerimiz, itfaiyecilerimiz, pilotlarımız, arama kurtarma ekiplerimiz, köylülerimiz, gençlerimiz yorulmadan hem ormanlarımızdaki hem de içimizdeki yangını dindirmek için gece gündüz çalışıyorlar.

Vatan Partisi tüm örgütleriyle, insan kaynağıyla, emek gücüyle, maddi ve manevi her düzeyde ilk günden beri yangın bölgelerinde milletimizle dayanışma halindedir.

İl ve ilçe örgütlerimiz, ilgili kamu kurumlarımızın tavsiyesi, onayı ve önerileriyle ihtiyaç duyulan bütün alanlarda görev almak için seferber olacaktır.

Zarar gören tüm vatandaşlarımızla zorlukları paylaşacağız, el vereceğiz, güç vereceğiz.

Milletimizi de bu mücadeleye omuz vermeye davet ediyoruz. Vatanımızı hep birlikte savunacağız.
Yaraları milletimizin üstün dayanışma duygularıyla saracağız. Ormanlarımızı en taze yeşilliklere yeniden kavuşturacağız. Kamuoyunun bilgisine, saygılarımızla sunarız.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.