DOLAR 32,4303 0%
EURO 34,7675 -0.24%
ALTIN 2.433,60-0,05
BITCOIN %
Kayseri
24°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Operasyonda kovalamaca

Operasyonda kovalamaca

ABONE OL
Ağustos 31, 2023 11:48
Operasyonda kovalamaca
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de narkotik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 9 kişi gözaltına alındı. Operasyonda adresten araçla kaçmaya çalışan şüphelilerin içinde bulunduğu araç yaklaşık 10 sivil araca ve Narkotik Şube Müdürlüğüne ait sivil araca çarparak hasar verdi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Sahabiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda E.T., H.F, H.G, İ.A ve E.K. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçildi. Düzenlenen operasyonda 5 parça halinde 6,90 gram metamfetamin maddesi, 1 parça halinde 17,95 gram sentetik kannabinoid maddesi, 800 lira haksız kazançtan ele geçirilen para, 2 adet hassas terazi, aliminyum folyo rulosu ele geçirildi. E.T ve H.F isimli şahıslar ise ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan gözaltına alındı.
Adresten araçla kaçmaya çalışan Ş.E, B.D, Z.K ve A.K isimli şahıslar ise kovalamaca sonucunda yakalandı. Şüphelilerin içinde bulunduğu araç yaklaşık 10 sivil araca ve Narkotik Şube Müdürlüğüne ait sivil araca çarparak hasar verdi.
Olayla ilgili E.T, H.F, Ş.E, Y.K, B.D, A.K, H.G, İ.A ve E.K ‘Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ ve ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlarından gözaltına alındı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.