DOLAR 32,5267 0.24%
EURO 34,9457 0.52%
ALTIN 2.431,60-0,27
BITCOIN 2038201-2,11%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ALTYAPI KURULUŞLARI İLE İLÇEDEKİ SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ALTYAPI KURULUŞLARI İLE İLÇEDEKİ SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ABONE OL
Ağustos 31, 2023 11:41
ALTYAPI KURULUŞLARI İLE İLÇEDEKİ SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Özdoğan ile birlikte Hacılar mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı. Toplantıda internet ve telefon altyapısı ile ilgili konular görüşüldü.
Hacılar Kafe Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Özdoğan, Türk Telekom Kayseri Bölge Müdür Yardımcısı Serdar Özbayrak, Türk Telekom Operasyon Müdürü Sadık Melih Uzunoğlu ve muhtarlar katıldı.
Muhtarların mahallelerdeki sıkıntılarını dinleyen Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Özdoğan, ilçe genelindeki sorunların giderilmesi için çalıştıklarını, bu manada kurulan beyaz masa vasıtasıyla taleplerin alındığını belirtti. Özdoğan, altyapının daha sağlıklı çalışması için fiber internet hattı döşendiğini de söyledi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan günümüzün önemli bir ihtiyacı haline gelen internet hizmetinin sağlıklı bir şekilde vatandaşlara sunulması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Hacılar genelinde yaşanan internet problemlerini gidermek için Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını ifade eden Özdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü;
“İnternet hizmeti ile ilgili olarak Türk Telekom Bölge Müdürlüğümüzün kurduğu beyaz masaya müracaat edilmesi gerekiyor. Müracaat sonrası mümkün olan en kısa sürede vatandaşımıza geri dönüşüm yapılacağını anlıyoruz. Özellikle bizim Aşağı, Yukarı ve Orta Mahallelerimizde okullarımızın açılmasının hemen akabinde internet sorununun hızla giderileceği yönünde bilgi sahibi olduk. Bağlar bölgesinde, Hürmetçi ve Karpuzsekisi Mahallelerimizde devam eden yenileme çalışmalarımız var. Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün bizim ilçemizde ki sorunları sıkıca takip ettiğini biliyoruz. Geri dönüşler de muhtarlarımız ve bizim vasıtamızla vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Sorunların tez zamanda çözülmesi için çalışıyoruz. Kıymetli müdürüme ve ekibine teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız da iletişim ve bilgilendirme noktasında bize hızlıca ulaşıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de ilgili müdürlüklerimize ulaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde çözümler de hızlıca oluyor. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor katılımcılara teşekkür ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.