DOLAR 32,4862 0.08%
EURO 34,9160 0.37%
ALTIN 2.438,470,01
BITCOIN 2029079-2,16%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ÖNERGE VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Kongresi ve Aksaray, Eskişehir, Konya İl Kongrelerine canlı bağlantı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara'daki PKK katliamına değinerek ilgili Meclis'e soruşturma önergesi verileceğini söyledi. Erdoğan, ABD'yi terör örgütüne destek vermekle suçladı ve yeni Başkan Biden'a "Bunları iyi tanı" diye seslendi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Kongresi ve Aksaray, Eskişehir, Konya İl Kongrelerine canlı bağlantı gerçekleştirdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları; Irak’ın kuzeyindeki terör yuvalarını dağıtmak için başlattığımız Pençe Kartal-2 harekatında şehit olan 3 askerimiz ile teröristler tarafından alçakça katledilen 13 kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kardeşlerimizin bir kısmı 5 ay, bir kısmı 6 ay bu teröristlerin ellerinde esirdi. O günden bugüne nasıl kurtaracağız, hep bunun hesabını yaptık. Çok uğraştık. Bu operasyonların yapıldığı gece bu kardeşlerimizi kurtaralım istedik. İlk etapta bütün inlerine, mağaralara gireceğiz demiştik ya 42 terörist bu esnada gebertildi. Teröristler alçakça bir katliam yaptı. Teröristler alçakça bir katliam yaptı. Meclis’e soruşturma önergesi verilecek, bu işin gerçeğini anlatacağız. Batı bundan anlar mı? İsterse anlasın isterse anlamasın. İşte ABD’nin yaptığı bir açıklama var, evlere şenlik. Hani siz teröristlerin yanında durmuyodunuz, PKK’nın YPG’nin yanında değildiniz. Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız. Maalesef bunu başından itibaren hep gördük. Dünyaya diyoruz ki gelin bu alçakların gerçek yüzünü iyi tanıyın. Sayın Biden sen de bunları iyi tanı. Ama bunları tanırken FETÖ’yü de unutma.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.