DOLAR 32,3678 -0.36%
EURO 34,8155 -0.05%
ALTIN 2.400,48-0,89
BITCOIN 19168610,65%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Okullar ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman açılacak?

Koronavirüs nedeniyle okulların ne zaman açılacağı sürekli merak konusu oluyor. Son olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a yine "Okullar ne zaman açılacak?" sorusu soruldu. Bakan Selçuk, okullar ne zaman açılacak? sorusuna, "Bu tarihi ve uygulamaya şeklini de bize bilimsel veriler söyleyecek." dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:10
Okullar ne zaman açılacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'de Kovid 19 salgının yayılmasını engellemek için okullar kapatılmıştı. Okulların kapatılmasının ardından ülke genelinde TRT aracılığıyla EBA TV üzerinden uzaktan eğitim başlatıldı.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Koronavirüs tedbirlerinin azaltılmasıyla birlikte AVM'lerin açılmasıyla gözler yine okullara çevrildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a tekrar tekrar sorulan “Okullar ne zaman açılacak?”  sorusu yeniden soruldu. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda, en güvenli şekilde açılacak. Bu tarihi ve uygulamaya şeklini de bize bilimsel veriler söyleyecek.” ifadelerini kullandı.

BAKAN SELÇUK'TAN YENİ AÇIKLAMA

Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Milli Eğitim Bakanı olarak kamuoyundan ricam, okulların açılmasına bir takvim olarak bakılmamasıdır. Okulların açılması demek 18 milyon öğrenci ve 1 milyon öğretmenin evlerinden dışarı çıkması ve her birinin yeniden ailesiyle buluşması demek. Bu bir toplum sağlığı meselesidir ve bilimsel verilerle hareket etmek önkoşuldur. Her tarih için hazırlığımız tamam. Okullar ne zaman açılacak sorusunun şuan tek cevabı var: 'Çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda, en güvenli şekilde açılacak. Bu tarihi ve uygulamaya şeklini de bize bilimsel veriler söyleyecek.” dedi.

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.