DOLAR 32,3670 -0.36%
EURO 34,6919 -0.36%
ALTIN 2.386,52-1,48
BITCOIN 18982011,19%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

OKULLAR KAPANMAYACAK

Bakan Koca:Okulların kapanması ihtimalinden söz eden bir habere rastladım. Haber yanlıştır. Bilim Kurulumuzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI DOLU HAFTALAR DİLİYORUZ

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 3 milyon kişi zamanı gelen Üçüncü Doz aşısını henüz yaptırmadı. Bilim insanları üçüncü dozu Koruma Kalkanı Dozu şeklinde adlandırıyor. Üçüncü doz aşınızı yaptırın. 18-59 yaş arasında ve sağlıklıysanız 3. Doz için Turkovac da tercih edebilirsiniz.Onu Elif bebek diye hatırlıyoruz. Adı Elif Perinçek, büyümüş, umutlarla dolu kız olmuş. Geçen yıl bugün yaşadığımız İzmir depreminde Doğanlar Apartmanının enkazından 65. saatte kurtarılmıştı. Kaybettiğimiz 117 insanımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Acımız taze. Başımız sağ olsun.

Bakan Koca’dan Okulların Kapanacağı İddiasına: Bilim Kurulumuzun Böyle Bir Gündemi Yok

KAYSERİ, (BGC) – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların kapanacağı iddiasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “ Haber yanlıştır. Bilim Kurulumuzun böyle bir gündemi yok” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların kapanacağı iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, “Okulların kapanması ihtimalinden söz eden bir habere rastladım. Haber yanlıştır. Bilim Kurulumuzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış. Öğrencilerimize başarı dolu haftalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.