DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20355335,94%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Öksüt,yatırımını Develi halkına yapmalıdır

Öksüt,yatırımını Develi halkına yapmalıdır

Develi Belediyesi tedbirini almalı Belediyenin bütün tarlalarını kendisi ekmeli, kaldırdığı mahsulü ihtiyaç sahibi ailelere dağıtırsa hem üretime katkı sağlamış olur hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek vermiş olur.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:01
Öksüt,yatırımını Develi halkına yapmalıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her gün gelen zamlar bu yılın çok zor geçeceği alarmını veriyor

.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut; “Kılınç her gün gelen zamların bu yılın çok zor geçeceği alarmını veriyor, Develi Belediyesi tedbirini almalı Belediyenin bütün tarlalarını kendisi ekmeli, kaldırdığı mahsulü ihtiyaç sahibi ailelere dağıtırsa hem üretime katkı sağlamış olur hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek vermiş olur. Öksüt maden bu sene bütün yatırımını Develi halkına yapmalıdır” önerisinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Her gün yeni zamlarla uyanıyoruz, her gün gelen zamlar bu yılın çok zor geçeceği alarmını veriyor, Develi Belediyesi Develi halkının bu zor süreci en kolay şekilde atlatması için gerekli tedbirini almalıdır.
Belediyeler yerelde kalkınmayı ve istihdamı sağlamakla yükümlü kuruluşlar. Kent ekonomisinin sağlam temeller üzerine oturmasını da sağlaması gereken kuruluşlar yerel yönetimler. Dolayısıyla hem refah düzeyi hem de üretkenliğin sağlanması belediyelerin elinde diyebiliriz bunun için; Develi Belediyesi kendisine ait bir çok mahallede tarlası vardır, Belediye bütün tarlalarını kendisi ekmeli, kaldırdığı mahsulü ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmalıdır, Belediye bu hareketiyle hem üretime katkı sağlamış olur hem de ihtiyaç sahibi ailelere destek vermiş olur.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.