DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi

Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi

Erciyes Üniversitesi, “Ahi Evran Anma Yılı Uluslararası Jürili Resim Yarışması” Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:39
Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 Ahi Evran yılı etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Ahi Evran Anma Yılı Uluslararası Jürili Resim Yarışması” ödülleri sahiplerini buldu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut, akademisyenler, öğrenciler ve yarışmacılar katıldı.

2021 Ahi Evran yılı etkinliklerine katkı sağlayanlara teşekkür eden Güzel Sanatlar Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut, etkinlikte yaptığı konuşmada yarışma hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında yarışmada derece elde eden yarışmacıları tebrik ederek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

2021 Ahi Evran yılı etkinlikleri kapsamında olarak biz bir dizi etkinlik düzenlediklerinin altını çizen Rektör Çalış, “Ahi Evran Anma Yılı Uluslararası Jürili Resim Yarışması üniversitemiz tarafından düzenlenen önemli etkinliklerden birisidir. Ahi Evran gençliğe, esnaf ve sanatkâra örnek olmuş etik kurallar ve ahlaki değerleri ile örnek alınacak müstesna kişiliktir. Bu kapsamda 2021 yılı Ahi Evran Anma Yılı etkinlikleri kapsamında Erciyes Üniversitesi olarak tabi ki üzerimize düşeni yapmamız gerekmekteydi. Bugün 2021 yılı Ahi Evran Anma Yılı nedeniyle düzenlediğimiz son etkinlik olan ‘Ahi Evran Anma Yılı Uluslararası Jürili Resim Yarışması’ etkinliğimizin düzenlemesinde emeği geçenlere ve yarışmaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.