DOLAR 32,3908 -0.15%
EURO 34,7843 0.1%
ALTIN 2.437,66-0,03
BITCOIN 2021250-2,35%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Nevin Akyurt için vefa ve anma gecesi düzenlenecek

Nevin Akyurt için vefa ve anma gecesi düzenlenecek

ABONE OL
Ekim 14, 2023 10:18
Nevin Akyurt için vefa ve anma gecesi düzenlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cihannüma Derneği ve Talas Belediyesi’nin birlikte organize ettiği ‘Kayseri’nin Müstesna Vakıf İnsanı Nevin Akyurt Vefa ve Anma Gecesi’ 14 Ekim Cumartesi saat 19.30’da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Kayseri’de iz bırakmış, ‘Abla’ vasfıyla bilinen Nevin Akyurt için Talas Belediyesi ve Cihannüma Derneğinin birlikte organize ettiği ‘Nevin Akyurt Vefa ve Anma Gecesi’ 14 Ekim Cumartesi saat 19.30’da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde program gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri milletvekilleri ve İl protokolünün yanı sıra Cihannüma Derneği Genel Başkanı Av. Rıza Yorulmaz ve Prof. Dr. Nihat Bengisu’nun da katılacağı bekleniyor.

Nevin Akyurt Abla’nın hayatından kesitlerin yer alacağı program, değerli katılımcıların Nevin Abla ile ilgili hatıratları, Nevin Abla’nın sevdiği şiirler, Sanatçı Mehmet Diker ve ekibinin seslendireceği ezgileri ile devam edecek. Programda Talas Belediyesinin katkıları ile Rıfat Yörük’ün yazdığı Nevin Akyurt’un ‘Sen Gelmez Oldun’ kitabı da hediye edilecek.
‘Nevin Akyurt Vefa ve Anma Gecesi’ne isteyen herkes katılabilecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.