DOLAR 32,3462 -0.04%
EURO 34,9088 0.32%
ALTIN 2.396,970,02
BITCOIN 19765724,30%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Nakit ihtiyacı olanlara 50 bin lira verilecek!

ING Bank tarafından yeni kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında turuncu ekstra nakit iade olanağı ile nakit destekleri ve bunun yanı sıra kolay ödeme fırsatı da sunulacak. Bunun yanı sıra vatandaşlara 50 bin liraya kadar kredi imkanı veriliyor. Bu krediyi kullanan vatandaşlar 3 ay geri ödeme yapmayabilecek.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek olan kampanya ING Bank tarafından duyuruldu. Banka tarafından sadece yüzde 1,24 faiz oranı ile kredi imkanı sunuluyor.

ING bank kredi desteğinden yararlanmak için bankaya maaşları taşımak gerekirken cepte kredi desteği uygulaması ile yüzde 1,24 faiz oranı ile kredi olanakları için şubeye gitmeden anlık olarak başvurular yapılabilecek. Bu kredi kampanyasında 36 aya kadar vade imkanı bulunuyor ve 3 ay gerş ödemesiz dönem bulunuyor.

HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER

Banka tarafından duyurulan kampanya dahilinde başvuru yapmak için bazı evrakların hazırlanması gerekiyor. Kredi için başvuru yapıp ve onay alan kişilerin şu belgeleri hazırlaması gerekiyor:

TC kimlik kartı, ehliyet yâda pasaport.

Yabancı uyruklu müşteriler için pasaport ve oturma izni belgesi.

 

3 ay içinde oturulan ikametgâh belgesi.

Doğalgaz, su veya elektrik faturası.

Maaş bordrosu belgeleri.

50 BİN LİRAYA KADAR KREDİ 

Vatandaşlar için ING Bank tarafından sunulmuş olan bu destek ile vadesiz hesaplardan aylık 750 TL tutarında ki harcama koşullarını yerine getirmek gerekir. Bu kampanya kapsamında 50 bin liraya kadar kredi verilecek. Bu doğrultuda 750 TL tutarında ki harcamalar gerçekleşmezse eğer son iki aylık süreç içeresinde nakit iade hakları kullanma imkanı bulunmayacak. Bu imkanlar vatandaşlar tarafından değerlendirilmese bile faiz oranında herhangi bir değişiklik olmayacak.

Bu kredi hakkında ING Bank şubeleri ve internet sitesi üzerinden bilgi alınabilir. 

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.