DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20747881,43%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Milletvekili aday açıklaması

Milletvekili aday açıklaması

ABONE OL
Ekim 11, 2022 09:40
Milletvekili aday açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Ticaret Odası (KTO) yönetiminde 14 MHP kökenli yöneticinin istifasıyla ilgili, “Anladığım ve bildiğim kadarıyla şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Ama şu bir gerçek hala birliğimiz ve beraberliğimiz devam ediyor” açıklamasını yaptı. ‘Milletvekillik ne kadar yakın, süreç nasıl işliyor?’ sorusuna da cevap veren Çopuroğlu, ‘He de geç’ tartışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

KayseRadar, TV Kayseri ve Hunat TV ortak yayınında Basın Konseyi programına telefonla bağlanan AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, KTO istifalarını ve kent gündemini değerlendirdi. Gazeteciler Mustafa Bayram, Murat Metiner ve Kürşat Açıkgöz’ün sorularını cevaplayan Çopuroğlu, milletvekili olup olmayacağı konusu hakkında, “Maşallah her gün görevden alıyorlar, bunların hepsini basında okuyup takip ediyoruz. Ama bizim için geçerli kriterler var. Cumhurbaşkanımızın, teşkilat başkanlarımızın görüşleri, kanaatleri neyse ona göre hareket edeceğiz. Henüz daha bu süreçte bizim manifestomuz açıklanmadı. 28 Ekim’de manifestomuz açıklanacak. Tahmin ediyorum ki yılbaşına doğru da seçim takvimi belli olur. Genel merkezimiz, Cumhurbaşkanımız ve teşkilat başkanlarımız neyi tasvip ederse o şekilde çalışacağız. Genel merkez neyi uygun görür, bu süreç ne zaman başlar bunu biz bilmiyoruz. Şu anda birinci vazifemiz teşkilatımızı sağ salim seçim atmosferine getirip, Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek için Kayseri’de üzerimizde düşeni yapma gayretindeyiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.