DOLAR 32,2182 0.02%
EURO 34,7625 -0.3%
ALTIN 2.427,36-0,69
BITCOIN 20184702,02%
Kayseri
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kılınç “Develi’de otopark sorunu var

Kılınç “Develi’de otopark sorunu var

ABONE OL
Ekim 11, 2022 09:30
Kılınç “Develi’de otopark sorunu var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Sayın Cabbar Develi halkı 2018’de katlı otopark ve 2. Etap meydan projesi sözünüzü yerine getirmenizi bekliyor”

Gazeteci Mahmut Kılınç, Develi’de ki otopark sorununa değindi ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ‘a 2018 de 2. Etap meydan projesi sözünü hatırlatarak “Develi halkı sayın Mehmet Cabbar’dan 2018 yılında katlı otopark ve 2. Etap meydan projesi sözünü yerine getirmesini bekliyor” dedi.

Kılınç “Develi’de en büyük sorunlardan biride otopark sorunu, yeterli otopark olmadığı için neredeyse Develi’nin girişinden çıkışına kadar, aşağı everekden tekir caddesine kadar, meydandan kızık yolana kadar, meydandan Kozan caddesine kadar yol kenarına park edilmiş araçlar görmek mümkün. Bazen çift şeritli yolda özellikle trafiğin yoğun olduğu yerlerde yan yana koyulan araçlardan çift şeritli yol teke düşüyor, seyir halindeki araçlar gidecek yer bulamıyor, trafiğin tıkanmasına neden oluyor. Develi’de otopark sorunundan dolayı, gurbetçilerimizin yoğun olduğu yaz ayları, salı pazarının olduğu günler ve hafta içi bazı günlerde trafik tıkanıklığı yaşanıyor. Otopark sorununu çözmek için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 2018 yılında katlı otopark ve 2. Etap meydan projesi yapacağını söylemişti, Develi halkı sayın Mehmet Cabbar’dan 2018 yılında katlı otopark ve 2. Etap meydan projesi sözünü yerine getirmesini bekliyor, tabi ki otopark yapılırsa trafik sorununu büyük ölçüde çözülecektir, trafiğin tıkanmaması için sürücülere de çok büyük iş düşüyor, sürücülerimiz yan yana ikinci araç park etmezse bir nebzede olsa Develi’mizde yoğun olan trafiği rahatlatacağını düşünüyorum” dedi

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.