DOLAR 32,3476 -0.09%
EURO 34,8740 0.15%
ALTIN 2.386,57-0,41
BITCOIN 19949104,18%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MİLLET İTTİFAKI KAYSERİ DE

MİLLET İTTİFAKI KAYSERİ DE

ABONE OL
Nisan 29, 2023 15:35
MİLLET İTTİFAKI KAYSERİ DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “İktidar, ‘Seçimin ertesi günü şampanyayla mı kutlanacak, şükür namazıyla mı kutlanacak?’ diyerek toplumu ayrıştırıyor. Başkentimizi rant işgalinden kurtardığımız gecenin sabahı sabah namazı kıldık ve ‘bismillah’ diyerek başladık” dedi. Ayrıca Yavaş, “Bir televizyonda, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı danışmanı şahıs, Sayın Akşener’e olmayacak sözler etti. Allah kahretsin sizi. Malzemeniz mi kalmadı” diye konuştu.

İktidarın çaresizlikten her şeyi yaptığını savunan Yavaş, “33 askerimizin katilini televizyona çıkarttılar. İmralı’dan mektuplar getirdiler. Şimdi de aynı şekilde gazete haberlerine bakarsanız 24 Mart’ta görüşmeye gittiler. Söyleyecek sözü kalmayanların iftiradan başka malzemesi yok. 21 yılda 1 trilyon 2 yüz milyon dolar bütçe harcadınız. 650 milyon dolar dış borcumuz var. Çok güzel işlerde yaptınız, hiçbirisini inkâr etmiyoruz. Sadece yaptığınız bazı işleri hangi ihale usulüyle yaptınız, bizim paramızı harcıyorsunuz, ne kadara yaptınız? Bunları şeffaf olarak niye yapmadınız? Sadece bunlar soruluyor. Artık ekonomi konuşulmasın istiyorlar. Soylu çıkıyor bir şeyler anlatıyor. Öbürü çıkıyor bir şeyler anlatıyor. Bugün kömür kararnamesi imzalandı. Kışın aklınız yok muydu? Millet tir tir titrerken neredeydiniz? Biz Ankara’da 2 yıldır 3’er aylık periyotlarla doğalgaz verip kimseyi açıkta bırakmıyoruz. Siz niye yapmadınız şimdiye kadar? Seçime giderken vatandaş akıllarına geldi. Şimdiye kadar hiçbir silahlı kuvvetlerimizle, camilerimize siyaset alet edilmemiştir. Maalesef şu an çaresizlikten her şeyi yapıyorlar. Ekonomi bakanınız ayda bir değişir. Merkez Bankası Başkanınız ikide bir değişir. Belli ki deniz bitmiş. Şu anda Millet İttifak’ı içerisinde çok değerli ekonomistler var. 21 yıl sonra ülkeyi bu hale getiren bir hükümet var. Denenmişi denemenin hiçbir anlamı yok. Bir televizyon Ankara Belediyesi Eski Başkanının danışmanlığını yapmış şahıs, Sayın Akşener’e olmayacak sözler etti. Allah kahretsin sizi. Malzemeniz mi kalmadı. Danışmanlığı yapan kişi mi, bu sözleri söyleyen kişi mi daha ahlaklı merak ediyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.