DOLAR 32,2689 0.03%
EURO 34,6993 -0.1%
ALTIN 2.403,630,15
BITCOIN 2026809-1,40%
Kayseri
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MHP’den Erken Seçim Hakkında Çok Sert Tepki

MHP’den Erken Seçim Hakkında Çok Sert Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman erke seçim söylentileri hakkında açıklamalarda bulundu. Büyükataman açıklamalarında muhalefetin erken seçim söylentileriyle Türkiye’de sanal bir gündem oluşturma gayreti içerisinde olduğunu belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:38
MHP’den Erken Seçim Hakkında Çok Sert Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, muhalafetin 'erken seçim' açıklamalarına ilişkin sert tepki gösterdi. Büyükataman bu konu hakkında bir basın açıklaması düzenledi. 

Konu ile ilgili olara Büyükataman açıklamalarında ürkiye, Suriye sınırını güvene alıp Suriyeli geçici sığınmacıları ülkelerine göndermenin mücadelesini verirken bunların içeriden bi cephe daha açmakta olduğunu belirtti.

ERKEN SEÇİM TEPKİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın erken seçim açıklaması ise şöyle oldu:

 

“Daha önce ortak Anayasa hevesine kapılan zillet mensupları, ortak Anayasa çalışmaları kamuoyu tarafından duyulunca çil yavrusu gibi dağılmıştır. Ardından Cumhurbaşkanı’nın bazı bakanları görevden alması yönünde ortak gündem çalışması yürütmüşlerdir.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu irade ile bu söylemleri de bıraktılar. Bugünlerde ise erken seçim söylentileriyle Türkiye’de sanal bir gündem oluşturma gayretindedirler.

Türkiye, Suriye sınırını güvene alıp Suriyeli geçici sığınmacıları ülkelerine göndermenin mücadelesini verirken bunlar içeriden bir cephe daha açmaktadırlar. Açtıkları bu cephe ile Türk milletine hizmet etmedikleri malumdur. Kime hizmet ettikleri ise ayan beyan ortadadır”

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.