DOLAR 32,8782 0.73%
EURO 35,4862 0.5%
ALTIN 2.503,540,79
BITCOIN 20173340,23%
Kayseri
16°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Bakan Soylu İle Cihangir İslam Arasında Büyük Gerginlik

Bakan Soylu İle Cihangir İslam Arasında Büyük Gerginlik

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam arasında büyük bir gerginlik ortaya çıktı. Sinirlerin gerildiği görüşmelerde Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam'ın, "Susturamadığınız adamları tutukluyorsunuz" ifadesinin ardından Bakan Soylu, İslam'a, "Sen Türkiye Cumhuriyetine her zaman ihanet ettin. Sen hainsin" diyerek karşılık verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:37
Bakan Soylu İle Cihangir İslam Arasında Büyük Gerginlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

SUSTURAMADIĞINIZ ADAMLARI TUTUKLUYORSUNUZ

İçişleri Bakanlığı 2020 yılı bütçe görüşmelerinin tapıldığı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletvekillerinin sorularına cevap verdiği sırada büyük bir gerginlik ortaya çıktı. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'ın, “Ahmet Altan'ın terörle ne alakası var? Susturamadığınız adamları tutukluyorsunuz” ifadeleri sonrasında AK Parti ve MHP milletvekilleri İslam'a tepki gösterdi.

AK Parti ve MHP'li milletvekilleri Cihangir İslam'a “şov yapma” diyerek tepkilerini ortaya koydu. Gelen tepkilere İslam'ın da cevap vermesi üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da oturduğu yerden ayağa kalkarak tepki gösterdi.

 

SEN PROVOKATÖRSÜN, HAİNSİN
 

Ahlaksızlık yapma, terbiyesiz adam.” diyerek tepki gösteren Bakan Soylu, “Sen provakatörsün. Sen Türkiye Cumhuriyetine her zaman ihanet ettin. Sen hainsin. Senin provakatör olduğunu herkes biliyor. Sen FETÖ savunucususun” dedi.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.