DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20650484,56%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

MHP Bölge İstişare Toplantısı Kayseri’de Gerçekleştirildi

KAYSERİ,(BGC)-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri'de "Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" temasıyla Bölge İstişare Toplantısı düzenledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ile parti genel merkezinden çok sayıda davetli de katıldı. Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada güncel konulara da değindi.

Özdemir, konuşmasında Haziran ayında ABD’de kurulan “Türk Demokrasi Projesi Derneği”ne de atıfta bulunarak, dernek bünyesinde FETÖ terör örgütünden sabık kişilerin bulunduğunu belirtti.

CHP ve İYİ Parti’nin HDP’yi desteklediğini öne süren Özdemir, HDP’nin PKK’nın kendisi olduğunu öne sürdü. Özdemir, bu yıl içerisinde Anayasa Mahkemesi’ne yapılan HDP’yi kapatma başvurusuna da değinerek HDP’nin Meclis’te bulunmasına yönelik CHP’nin vurgularını eleştirdi.

CHP ve İYİ Parti’ye yönelik eleştirilerini sürdüren Özdemir, CHP’yi HDP’ye yönelik söylemleri sebebiyle Atatürk’e ihanet etmekle suçladı. Özdemir, CHP ve İYİ Parti’nin sürekli bir şekilde seçim ve referandum ortamı istediğini öne sürdü.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.