DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Meteoroloji’den Yoğun Kar ve Yağmur Uyarısı

Meteoroloji’den Yoğun Kar ve Yağmur Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumuna ilişkin son veriler yayımlandı. Bu verilere göre Türkiye'nin batısının akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisine gireceği ifade edildi. Bunun yanı sıra yağışların Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Barı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı vurgulandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:50
Meteoroloji’den Yoğun Kar ve Yağmur Uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 Aralık son hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın kuzeyi, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği ifade edildi.

YER YER KAR YAĞIŞI OLACAK

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı vurgulandı.

İÇ KESİMLERDE HAVA SICAKLIĞI ARTACAK

Hava sıcaklığı hakkında yapılan açıklamada ise iç kesimlerde artacağı, akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey yönlere dönmesiyle birlikte Marmara'da azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı belirtildi.

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği vurgulandı. 

YAĞIŞLI HAVA CUMARTESİ GÜNÜ ÜLKEMİZİ TERK EDECEK

çARŞAMBA GÜNÜ yurdun büyük bölümünde yağışlı hava etkili olacak. Yağışların Karadeniz ve Ege'de yağmur şeklinde, batı Trakya ve İç Anadolu'da karla karışık olması bekleniyor. Ayrıca Cumartesi günü yağışlı havanın ülkemizi terkedeceği belirtildi.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.