DOLAR 32,6014 0.1%
EURO 35,0443 0.47%
ALTIN 2.427,470,20
BITCOIN 2101459-3,40%
Kayseri
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
İzmir’de Sokak Ortasında Kadın Cinayeti

İzmir’de Sokak Ortasında Kadın Cinayeti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde 26 yaşındaki genç kadın, boşanma aşamasındaki eşi Yunus O. tarafından sokak ortasında bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Kadın acil olarak hastaneye kaldırıldı ve 2 saat mücadele etti. Ancak kadın bu mücadeleyi kazanamayarak hayatını kaybetti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:50
İzmir’de Sokak Ortasında Kadın Cinayeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın cinayetlerinin arkası kesilmezken bir kara haber de İzmir Gaziemir'den geldi. Gaziemir Zafer Mahallesinde saat 17:00'a Ceylan O. isimli bir kadın şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanma aşamasında olduğu Yunus O. ile sokak ortasında tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Büyüyen tartışma kapsamında Yunus O. üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak boşanma aşamasında olduğu eşi Ceylan O.'yu yaraladı. Kadın kanlar içinde yere yığıldı ve şüpheli koca kaçarak uzaklaştı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ceylan O.'yu Gaziemir Nevvar – Salih Devlet Hastanesine kaldırdı ve tedavisne başlandı. Kadın 2 saatlik yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. 

POLİS EKİPLERİ YAKALADI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, eşini bıçaklayarak ölümüne sebebiyet veren cinayet zanlısı kocası polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.