DOLAR 32,5664 0.03%
EURO 34,8817 -0.03%
ALTIN 2.432,270,10
BITCOIN 2117038-2,47%
Kayseri
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Katil adam öldürdüğü adamın başında polisleri bekledi

Katil adam öldürdüğü adamın başında polisleri bekledi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da kan donduran bir olay meydana geldi. Böylesi filmlerde olur diyeceğiniz cinsten olayda kısa bir zaman önce cezaevinden çıkan adam daha önceden tartıştığı eniştesini güpegündüz yol ortasında öldürdükten sonra polislerin gelmesini bekledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:47
Katil adam öldürdüğü adamın başında polisleri bekledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülke genelinde yaşanan olaylarda toplumsal bir cinnet hali belirlendi.

Farklı şehirlerde birbirinden farklı insanlar aynı vahşete tanıklık ediyor. Cinnet hali yaşayan insanlar hiç acımadan insanların canına kıyıyor.

İSTANBUL'DA KAN DONDURAN OLAY

Son olarak İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi Salih Paşa Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda bu olaylardan bir tanesine yeni bir örnek oldu.

Meydana gelen olayda iddialara göre, bir süre önce cezaevinden çıkan Z.Y. isimli kişi aralarında daha önceden sorun bulunan eniştesi B.Ö.'yü Salih Paşa Caddesi'ne çağırdı. Z.Y. eniştesi ile tartışınca belinden çıkardığı silahla eniştesi B.Ö.'ye 6 el ateş açtı. Vücuduna 6 mermi isabet eden B.Ö. ağır yaralanarak yere yığıldı.

ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA BEKLEDİ

Eniştesini öldürdükten sonra olay yerinden ayrılmayan ve eniştesinin başında polisleri bekleyen adamın tavrı çevredeki vatandaşların kanını dondurdu.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmesinin ardından saldırgan silahıyla birlikte sivil polisler tarafından gözaltına alındı.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.