DOLAR 32,3984 -0.14%
EURO 34,7481 -0.01%
ALTIN 2.432,72-0,23
BITCOIN 2017284-2,68%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Meslek Liseli öğrenciler İlkokullarda

Meslek Liseli öğrenciler İlkokullarda

Meslek Liseleri İlkokullara Hayat Olsun projesini başlatan Bünyan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bünyan Belediyesinin sağladığı araçlarla ilkokul öğrencilerine yönelik, kendi öğrencileri tarafından etkinlikler gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:00
Meslek Liseli öğrenciler İlkokullarda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamideye Meslek Liseli öğrenciler, kardeş okul ilan ettikleri Yeni Süksün ilkokulu ve Köprübaşı ilkokulunda bulunan öğrencilere palyaço gösterisi, çeşitli oyun ve yüz boyama etkinliği yaptılar. İlkokul öğrencilerinin güzel bir gün geçirmesine vesile olan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Liseli öğrenciler, kardeş okul öğrencilerine hikaye kitapları hediye ederek düzenlenen etkinliği taçlandırdılar. Bünyan Hamidiye mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdürü Özgür Karacabey “Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri çok daha mutlu etti. Çocuklarımızı ve insanımızı mutlu etmek okulumuzun misyonu haline gelmiştir. Bu etlikinliğimizde de bizlere desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız Sn. Özkan Altun’a teşekkür ediyoruz ” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.