DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Kürşat Taşdemir, İYİ PARTİ Kocasinan Aday Adayı

Kürşat Taşdemir, İYİ PARTİ Kocasinan Aday Adayı

ABONE OL
Aralık 2, 2023 17:09
Kürşat Taşdemir, İYİ PARTİ Kocasinan Aday Adayı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserili İş İnsanı Kürşat Taşdemir,31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerine Kocasinan Belediye aday adaylığı için başvurdu.Taşdemir , parti binasında yaptığı basın açıklaması ile aday adaylığı müracaatını yaptı.

İl Başkanı Tansu Şener ve partililerinde hazır bulunduğu toplantı sırasında Şener, ”Şehrimizin sevilen iş adamlarından Sayın Kürşat Taşdemir İYİ Parti’den aday adaylığını bügün tamamlamıştır, ” dedi.

Kocasinan Belediye başkan aday adayı Kürşat Taşdemir ise konuşmasında ”İnanmış yürekle çıktım ben bu yola bu kararım çok uzun bir süre kapsıyor 31 Mart yerel seçimlerinde
Allah nasip ederse tabiki teşkilatımızında kararı benden yana olursa aday olarak Allahın izniyle KocaSinan belediye başkanlığını İyi partiye alacağım” dedi. Taşdemir konuşmasını şöyle sürdürdü.
”Kıymetli dostlar İyi parti kurulduğundan beri teşkilatın içinde emek vermiş bir kardeşinizim siyaset
Hedef işidir siyaset kararlılık işidir siyaset duruş gösterme işidir.
Siyasi geçmişim 1984 yılında ülkü ocaklarında başladı ülkü ocaklarında bir nefer olarak çalışırken
1994 yerel seçimlerinde çok az bi oyla şuanki akp nin geçmiş partisi olan refah partisine kaybetmiştik biz o gün bir and içmiştim dedim ki bir gün gelicek milliyetçi Türk ülkücüsü olarak bu belediye başkanlığını alacağım ve bu halka hizmet edeceğim demiştim şimdi bunun zamanı bunu içinde sizlerle birlikte Kocasinanı alacağız seçmenlerimize tek tek ziyaret edeceğim
Biz herkezin oylarına talibiz”.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.