DOLAR 32,3925 0.02%
EURO 34,5699 -0.11%
ALTIN 2.379,950,01
BITCOIN 1940405-5,47%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Kayseri’de

KAYSERİ, (BGC)- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, fahri doktora beratını almak ve iş insanlarıyla görüşmek için Kayseri’ye geldi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Kayseri'ye geldi. Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret eden Tatar, Kayseri'de olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Bundan 2 yıl önce KKTC Başbakanıyken de Kayseri’ye geldiğini anımsatan Tatar, “Bugün yine burada Kayseri Üniversitesi'nde konferans vermek ve daha sonra fahri doktora unvanını almak üzere yanınızdayım. Benimle birlikte KKTC'den Ekonomik Örgütler Platformu Başkanları da bana eşlik etmek istediler.

Onlarla birlikte inşallah Kayseri Ticaret Odası'nı, Sanayi Odasını, esnaf ve kayseri halkıyla buluşma fırsatı yakalayacağız. Biz bildiğiniz gibi KKTC'de tabi bir mücadele içerisindeyiz. Kıbrıs Türk halkının mücadelesi elbette Türkiye'nin desteğiyle yıllarca sürdürülmektedir. KKTC uluslararası antlaşmalarda bazı sıkıntılar yaşasa da her geçen gün daha da gelişmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'yle aramızdaki münasebet ve temaslar gerçekten yoğun bir şekilde gelişmektedir” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.