DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20713281,16%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KİRACIOĞLU: KORKTULAR

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu'nun talebi üzerine Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Genel Kurulu erteledi. OSB'ne Sahip Çık Platformu yine mevcut Başkan Tahir Nursaçan'a yüklendi.2020 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, 2021 yılına ertelendi. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, yazılı bir açıklama ile Kayseri OSB Yönetim Kurulu'nun erteleme talebini olumlu buldu.ERTELEME KARARISanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan gönderilen açıklamada "Koronavirüs salgını ile ilgili olarak sayın Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamalar, İçişleri Bakanlığı Genelgeleri ve salgının ülkemizde olduğu gibi Kayseri ilinde de artış göstermesi, İçişleri Bakanlığının 18.11.2020 tarihli ve 19161 sayılı genelgesi ile de sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi gibi hususlar dikkate alındığında, Bakanlığımız kayıtlarının incelenmesi ile önceki yıllarda yapılan Kayseri Organize Sanayi Bölesi Genel Kurul toplantılarına katılımın fazla olduğu da gözönüne alındığında bu şartlar altında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi genel kurul toplantısının yapılmasının çalışanları ile katılımcılarının sağlıklırını riske sokacağı gerekçesi ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurul toplantısının 2021 ylılı genel kurulu ile birlikte yapılması talebiniz uygun bulunmuştur" denildi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KİRACIOĞLU: KORKTULARKayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun talebi üzerine Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Genel Kurulu erteledi. OSB’ne Sahip Çık Platformu yine mevcut Başkan Tahir Nursaçan’a yüklendi.2020 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, 2021 yılına ertelendi. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, yazılı bir açıklama ile Kayseri OSB Yönetim Kurulu’nun erteleme talebini olumlu buldu.ERTELEME KARARISanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan gönderilen açıklamada “Koronavirüs salgını ile ilgili olarak sayın Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamalar, İçişleri Bakanlığı Genelgeleri ve salgının ülkemizde olduğu gibi Kayseri ilinde de artış göstermesi, İçişleri Bakanlığının 18.11.2020 tarihli ve 19161 sayılı genelgesi ile de sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi gibi hususlar dikkate alındığında, Bakanlığımız kayıtlarının incelenmesi ile önceki yıllarda yapılan Kayseri Organize Sanayi Bölesi Genel Kurul toplantılarına katılımın fazla olduğu da gözönüne alındığında bu şartlar altında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi genel kurul toplantısının yapılmasının çalışanları ile katılımcılarının sağlıklırını riske sokacağı gerekçesi ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurul toplantısının 2021 ylılı genel kurulu ile birlikte yapılması talebiniz uygun bulunmuştur” denildi.”NURSAÇAN KORKTU”Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu da, bu gelişme üzerine sosyal paylaşım sitesindeki hesabından açıklama yaptı. Bekir Okay Kiracioğlu, “Bakanlıktan gelen yazının son paragrafından da anlaşılacağı üzere erteleme talebi Kayseri OSB’den gitmiş. Bu yapılan işlem anlattıklarımızın ve anlatacaklarımızın doğruluğunun kabulünün ilanı olmuştur. Basın toplantısı yapacağımızı öğrenen ve Mali Genel Kurul hazırlıkları yapan Kayseri OSB yönetimi, başlarına gelecekleri tahmin etmiş olacaklar ki, aceleyle Sanayi Bakanlığından erteleme talep etmiş. 17 Kasım’da yazılan yazı yıldırım hızı ile gönderilerek 3 gün içerisinde cevabı alınmıştır. Kayseri OSB’nin bu hareketi bizim iddialarımızın doğruluğunu teyit eder nitelikte. Yazılan erteleme isteği yazısı sayın başkanın ne kadar panik içinde olduğunun göstergesidir. Sayın Başkan ne kadar genel kuruldan, yani sanayicimizin idaresinden korkmuş olacak ki, bu yola başvurmuş” cümleleri kurdu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.