DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20322586,47%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KILINÇ, SOYSALLI DA SORUNLARI DİNLEDİ

KILINÇ, SOYSALLI DA SORUNLARI DİNLEDİ

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut İlçe Başkan Yardımcısı Murat Akarsu ile birlikte Soysallı mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Kılınç, arazileri bir maden şirketine bims için kiraya verilen mahallelinin şikayetlerini dinledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:47
KILINÇ, SOYSALLI DA SORUNLARI DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç konu ile ilgili açılamasında; “İlçe Başkan yardımcım Murat Akarsu ile birlikte Soyslalı mahallesini ziyaret ettik, ziyaret sırasından vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Soysallı’da ki araziler kıraç bir bölge, sulu tarım değil susuz tarım yapılıyor. Bims madeninin özelliği ekilen bitkiyi mahsulü serin tutuyor hem de havalanmasına vesile oluyor. Eğer bu tarlalardan bims alınırsa oralarda ne ot yetişir nede bitki yetişir ve sulu tarıma geçilmek zorunda kalınır, bu vatandaşlar ne yapacak? Koyuncu abilerimiz var arazilerde ot yetişmezse koyunlarını nede otlatacaklar? Yetkililer bu arazileri kiraya verirken vatandaşları düşünmek zorunda. Yetkililere sesleniyoruz burada ki Soysallı mahallesi vatandaşlarının ve Kızık mahallesi vatandaşlarının sesini duysun, binlerce insan bu arazilerde geçimini sağlıyor. Lütfen bu yapılan yanlıştan dönülsün.
Soysallı mahallesinin bazı yolları parke yol yapılmamış, vatandaşlar yazın toz kışın çamur içinde dolaşmak zorunda kalıyor. Tapulu arazi yok, vatandaşın yeni ev yapabileceği bir arazisi yok. Doğalgaz mahallenin içinden geçiyor ama vatandaş faydalanamıyor. Yetkililerden Soysallı mahallesinde ki bu sorunları çözmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.