DOLAR 32,3677 0.09%
EURO 34,8685 0.13%
ALTIN 2.406,920,58
BITCOIN 20755081,45%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“KIBRIS, BİR MİLLİ DAVADIR”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da böyle anlamlı programda Kıbrıs Gazileri ile buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Kıbrıs denildiğinde Türk milleti için, bizler için çok duygusal ve gerçekten çok önemi ve değeri olan bir ulusal davadır. Bir milli davadır. Kıbrıs’ı her zaman öyle bildik, öyle bilmeye devam edeceğiz. İskenderun’dan Ege Adalarına kadar 2 bin kilometre sahil şeridi olan bir Türkiye Cumhuriyeti elbette 40 mil uzaklığındaki Kıbrıs adasının konumunu, statüsünü fevkalade önemli ve değerli bulmaktadır” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde, Kayseri Kıbrıs Gazileri ile bir araya geldi. Bir dizi ziyaret ve programlar kapsamında kente gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kayseri’deki Kıbrıs Gazileri ile Büyükşehir Belediyesi’nde buluştu. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen programa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve heyeti, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergis, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ve 200’e yakın Kıbrıs Gazisi katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.