DOLAR 32,2228 0%
EURO 34,8437 -0.18%
ALTIN 2.447,810,15
BITCOIN 19765380,10%
Kayseri
14°

KAPALI

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Kayserililer için bugün övünülecek hal”

“Kayserililer için bugün övünülecek hal”

ABONE OL
Aralık 10, 2022 10:33
“Kayserililer için bugün övünülecek hal”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – İstanbul’da başlayan Kayseri Tanıtım Günleri’nde konuşan hayırsever iş insanı ve Avukat Mehmet Altun, Kayseri’nin tanıtımı konusunda geç kaldığını ifade ederek “Bu işi organize etmişler, ne büyük mutluluk ve bahtiyarlık. Kayserililer için bugün övünülecek hal” açıklamasını yaptı.

İstanbul Yenikapı’da 8-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kayseri Tanıtım Günleri, 2’nci gününde. Etkinlik kapsamında Kayseri’den birçok yöresel firma stant kurdu, ürünlerini sergiliyor. Kayseri’nin yöresel lezzetleri pastırma, sucuk, mantı, gilaburu gibi ürünlere ziyaretçiler ilgi gösterirken, kentin tarihi ve kültürel zenginlikleri de görsellerle anlatılmaya çalışılıyor.

Kayseri Tanıtım Günleri’nde konuşan hayırsever iş insanı ve Avukat Mehmet Altun, organizasyonu değerlendirdi. Kayseri’nin tanıtımı konusunda geç kaldığını savunan Altun, “Geç kalmış bir organizasyon. Bizim Kayserimiz ilk bayraktar olmalıydı. Önce valime ve kardeşim Muhammed Ali Temel’e çok teşekkür ederim. Bu işi organize etmişler ne büyük mutluluk ne büyük bir bahtiyarlık. Kayserililer için bugün övünülecek hal. Çok memnun ve mutlu oldum. Allah’ım ilerleyen yıllarda da aynı şeyi nasip etsin. Buraya gelenler Kayseri özlemini giderebilirler. Ama ilk yıl olduğu için daha herkes duymadı. Yaygın bir ulaşım olmadı. Eğer olsa fevkalade güzel olur. İnşallah daha ileriki yıllarda Allah nasip eder de bu organizasyon olursa, stantların doldurulması, halkla haşır neşir olunması çok güzel olur” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.