DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20722581,07%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayseri protokolü Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Kayseri protokolü Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri protokolü ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla Kayseri Valiliği tarafından tertip edilen bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç ve protokol, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk olarak Kayseri Valiliği, Yatırım ve Koordinasyon Başkanlığı’nda (YİKOB) düzenlenen bayram kutlama programına katıldı. Kayseri Valiliği ev sahipliğinde YİKOB’da düzenlenen bayramlaşma programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar önceki dönem bakanlarından Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Haldun Taşan, AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe belediye başkanları, üniversite rektörleri, şehir protokolü ve vatandaşlar katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:58
Kayseri protokolü Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Valilik tarafından düzenlenen il protokolü ile bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Cenab-ı Allah’a şükrederek bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sevinçler paylaşarak büyür, sıkıntılar da paylaşarak azalır. Allah, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Kayserili hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Büyükkılıç, belediye olarak gerekli hizmetlerin yapıldığını dile getirerek şunları söyledi:

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.