DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21667540,08%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri ile helalleşsin

Özhaseki'nin Helallik Konuşmasına, CHP Milletvekili Arık’tan Yanıt KAYSERİ,(BGC)- Kayseri'de Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'Kılıçdaroğlu'na hakkım helal değil' diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye tepki gösteren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, "Özhaseki, öncelikle evini elinden alıp FETÖ’ye peşkeş çektiği insanlarımız ile Kayseri ile helalleşsin" dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakkını helal etmediğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye yanıt verdi. Arık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısının tarihi öneme sahip bir adım olduğunu ifade ederek, “Adalet Yürüyüşü ile adalete susayan milyonların sesi olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin kutuplaştırma ikliminden uzaklaşması, sevgi ve hoş görünün hakim kılınması için de yine tarihi bir adım atarak ‘helalleşme’ çağrısı yaptı. Toplumun geniş kesimleri tarafından takdir ile karşılanan bu çağrı, tek siyasetleri laf kalabalığı olan bazı çevreler tarafında ise sulandırılmaya kalktı. Toplumun kutuplaşmasından medet umanlar Genel Başkanımızın bu çağrısının ardından paniğe kapıldı. Çünkü tek argümanları toplumu kutuplaştırıp, düşman cepheler yaratmak olanlar insanların suni kutuplaşmalardan kurtulup, gerçeklerle yüzleşmesinden korkuyorlar” ifadelerini kullandı.

‘ÖZHASEKİ ÖNCELLİKLE KAYSERİ İLE HELALLEŞSİN’
Arık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin helalleşme açıklamasına değinerek, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Genel Başkanımıza hakkını helal etmiyormuş. Özhaseki, Genel Başkanımızın gündeme getirdiği konular sonrasında yeniden görülen dava sonucu bir kişinin daha ceza aldığını unutuyor. Özhaseki’nin yapması gereken, ‘Hakkımı helal etmiyor’ diye konuyu sulandırması değil, bir suçlunun daha hakim karşısına çıkmasını ve ceza almasını sağladığını için teşekkür etmesidir. Helalleşme konusuna gelince, söylenecek çok şey var ama Özhaseki, öncelikle evini elinden alıp FETÖ’ye peşkeş çektiği insanlarımız ile Kayseri ile helalleşsin” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli