DOLAR 32,4104 0.09%
EURO 34,8161 -0.02%
ALTIN 2.395,93-0,02
BITCOIN 19341624,14%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYMEK yaz kursları DEVAM EDİYOR

KAYMEK yaz kursları DEVAM EDİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Meslek Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK)’in yaz kurslarına başlayan öğrencilerini ziyaret ederek, gençlerle sohbet etti. Başkan Büyükkılıç, “Gençler konuşsun, gençleri dinleyelim. Varsa önerileri alalım. Onların görüşü bizim için önemli, anlamlı” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:48
KAYMEK yaz kursları DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK yaz kursları kapsamında kurs gören gençlerle bir araya geldi. “Genç dostu” belediye olarak her zaman gençlere sunulan hizmetlerin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, yaptığı ziyarette gençlerle sohbet etti.

Büyükkılıç, gençlerin önerilerini, varsa sorunlarını her zaman dinleyeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Bulunduğumuz konum gereği bir şeyler söylemeyi, sizleri yüreklendirmeyi, önerileriniz varsa onları dinlemeyi her zaman arzu ederiz. Bu dönemde şöyle bir şey öğrendim; hani hep gençlere diyorlar ya sen ne anlarsın. Öyle değil. Tam tersi, ben diyorum ki gençler konuşsun, gençleri dinleyelim. Varsa önerileri alalım. Onların görüşü bizim için önemli, anlamlı. Değerlendirdiğimizde, ilgilendiğimizde haklılık payının olduğunu gözlemleriz. Bu ailelerimiz için de geçerli. Onları anlamaya çalışır, dinlemeye çalışırsak sabırla, birbirimizi anlamaya başlarız. Siz sabırlı olun, büyüklerinize saygıda kusur etmeyin. Kendinizi de özgüven içerisinde mutlaka ifade edin.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.