DOLAR 32,3984 -0.14%
EURO 34,7481 -0.01%
ALTIN 2.432,72-0,23
BITCOIN 2017284-2,68%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYMEK’İN “ÇANAKKALE” RUHUNU YAŞATTIĞI PROGRAMA KATILDI

KAYMEK’İN “ÇANAKKALE” RUHUNU YAŞATTIĞI PROGRAMA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen "Bir Destandır Çanakkale" isimli programa katıldı. Programda, zengin bir içerikle katılımcılara Çanakkale ruhu yaşatıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:15
KAYMEK’İN “ÇANAKKALE” RUHUNU YAŞATTIĞI PROGRAMA KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen anlamlı programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, ilçe milli eğitim müdürleri ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

Programda, Kuran-ı Kerim tilaveti, şiir dinletisi, koro, mehteran marşları ve tiyatro gösterileri gerçekleştirilirken, Çanakkale cephelerinde kullanılan askeri obje ve görseller gibi zengin bir içerikle katılımcılara Çanakkale ruhu yaşatıldı.

Etkinlikte sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “KAYMEK’imizde emeği geçen öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlere sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.