DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.435,50-0,12
BITCOIN 2020122-2,56%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KARİYER GÜNLERİ’NE İKİNCİ DÖNEMDE DE DEVAM EDİYOR

KARİYER GÜNLERİ’NE İKİNCİ DÖNEMDE DE DEVAM EDİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim öğretim yılının ikinci yarısında da Kariyer Günleri’ne devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Taceddin Veli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Taceddin Veli İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle tecrübelerini paylaşarak, “Sizler bizim ümidimizsiniz, geleceğimizsiniz, canımızsınız” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:43
KARİYER GÜNLERİ’NE İKİNCİ DÖNEMDE DE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrenci ve genç dostu belediyecilik anlayışı ile okullarda düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliklerinde öğrencilerle buluşmayı eğitim öğretim yılının ikinci yarısında da sürdürüyor.

Bu kapsamda öğrencilere yönelik düzenlenen Kariyer Günleri’nde gençlerle buluşan Başkan Büyükkılıç, tecrübelerini paylaşırken, gençlerin taleplerini de yüz yüze dinliyor.

Taceddin Veli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Taceddin Veli İmam Hatip Ortaokulu girişinde çiçeklerle karşılanan Başkan Büyükkılıç, ilk olarak öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenlere istek ve taleplerini soran Büyükkılıç, kolaylıklar diledi.

Daha sonra sınıfları gezen Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle keyifli ve samimi ortamda sohbet ederek, derslerinde başarılar dileyip, istekleri olup olmadığını sordu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.