DOLAR 32,4373 0.22%
EURO 34,7971 -0.05%
ALTIN 2.396,82-1,05
BITCOIN 19059872,34%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KARİYER GÜNLERİ’NDE ‘FOTOĞRAF’ SÜRPRİZİ

KARİYER GÜNLERİ’NDE ‘FOTOĞRAF’ SÜRPRİZİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘gençlerimiz geleceğimiz’ diyerek çok önemsediği Kariyer Günleri buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi’nde gençlerle buluşan Başkan Büyükkılıç’a 10. sınıf öğrencisi Ünal Bulu, 8 yıl önce ikiz kardeşi ile birlikte Pınarbaşı’daki piknik esnasında Başkan Büyükkılıç ile çekindiği fotoğrafı göstererek sürpriz yaptı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:27
KARİYER GÜNLERİ’NDE ‘FOTOĞRAF’ SÜRPRİZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okullarda düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliklerinde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini paylaşmaya devam eden Başkan Büyükkılıç’ın bu seferki durağı çiçeklerle karşılandığı Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi oldu.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler tarafından okul bahçesinde çiçeklerle karşılanan Başkan Büyükkılıç, okul girişindeki ziyaretçi defterini imzalayarak ‘sizler çiçeksiniz, kitapsınız’ diye seslendiği öğrencilerle buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a bir öğrenci tarafından fotoğraf sürprizi yapıldı. Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ünal Bulu, 8 yıl önce ikiz kardeşi ile birlikte Pınarbaşı’daki piknik esnasında Başkan Büyükkılıç ile çekindiği fotoğrafı göstererek sürpriz yaptı. Sürprizden dolayı memnuniyet duyan Büyükkılıç, 11. sınıf öğrencisi Bulu’ya fotoğrafla ilgili sorular sorarak anılarını tazeledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.