DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20393715,79%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KARACAAHMET’TE BİR PARK DAHA YAPILIYOR

KARACAAHMET’TE BİR PARK DAHA YAPILIYOR -BAŞKAN FADILOĞLU, KARACAAHMET’TEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’nde yapılacak olan yeni parkın yer düzenleme ve yol açma çalışmalarına başlanıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yol açma ve park yeri düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni bir parkı daha ilçeye kazandırmak adına çalışma yürütüyor. Karacaahmet Mahallesi’nde 18 dönümlük alan üzerine kurulması planlanan parkın öncelikli olarak yol açma çalışmaları ve park yeri düzenleme çalışmaları başlatıldı. Şehitkamil Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni kurulacak parkın, 30 metrelik, 15 metrelik, 12 metrelik ve 8 metrelik genişliğinde 7 farklı yol açma ve park yeri düzenleme çalışmalarını yürütüyor. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, özveriyle çalışma yürüten ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

logo.jpg

BASIN BÜLTENİ

06-01-2021

HABERİN VİDEO İNDİRME LİNKİ

https://we.tl/t-A96tbDdkvx

KARACAAHMET’TE BİR PARK DAHA YAPILIYOR

-BAŞKAN FADILOĞLU, KARACAAHMET’TEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’nde yapılacak olan yeni parkın yer düzenleme ve yol açma çalışmalarına başlanıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yol açma ve park yeri düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni bir parkı daha ilçeye kazandırmak adına çalışma yürütüyor. Karacaahmet Mahallesi’nde 18 dönümlük alan üzerine kurulması planlanan parkın öncelikli olarak yol açma çalışmaları ve park yeri düzenleme çalışmaları başlatıldı. Şehitkamil Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni kurulacak parkın, 30 metrelik, 15 metrelik, 12 metrelik ve 8 metrelik genişliğinde 7 farklı yol açma ve park yeri düzenleme çalışmalarını yürütüyor. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, özveriyle çalışma yürüten ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.