DOLAR 32,5504 0.28%
EURO 35,1389 0.58%
ALTIN 2.435,12-0,13
BITCOIN 2031178-2,29%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Kar yağarken balıkçıda vakit geçirmiyoruz

KAYSERİ (1HA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de katıldığı bir açılışta konuştu. Özhaseki, görev başında olduklarına vurgu yaparak "Kar yağarken, insanlar yollarda perişan iken sağda solda, balıkçıda vakit geçirmiyoruz" diye göndermede bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi’ye bağlı Altınoluk Mahallesi’ndeki trafik eğitim pistinin açılışına katılan Özhaseki, buradaki konuşmasında yaklaşık bir hafta önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, şehirde hayatı felç eden kar yağışı esnasında İngiliz Büyükelçisi Dominick Chilcott’la yemek programına gitmesine gönderme yaptı. Özhaseki, kendisinin ve Kayseri’deki kadroların görev başında olduklarına vurgu yaptı.

Özhaseki, konuşmasında “Neredeyse 30 yıldır aynı ekibe güveniyor, destek veriyorsunuz. Zaten bu son seçimlerde de Büyükşehir’imiz ve 16 ilçemizde Cumhur İttifakı’na oy verdiniz. Biz de bunun bir sorumluluk olduğunun farkındayız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kar yağarsa, sel gelirse, yangın olursa, deprem olursa buradayız, işin başındayız. Kar yağarken, yollar tıkanmışken, insanlar yollarda perişan iken; sağda solda, balıkçıda yemek yiyip keyif yaparak vakit geçirmiyoruz.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.