DOLAR 32,2853 0.11%
EURO 34,8101 0.01%
ALTIN 2.410,370,06
BITCOIN %
Kayseri

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kapuzbaşı Şelalesi

Kapuzbaşı Şelalesi

Kayseri deki Yahyalı Kapuzbaşı Şelalesi'nden muhteşem kareler.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:23
Kapuzbaşı Şelalesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAPUZBAŞI ŞELALESİ…
Dünyanın en yüksek ikinci şelalesi, yani Niagra ile karşılaştırılacak güzellikte olan Kapuzbaşı Şelalesi… Hemen yakınındaki Aladağlar’ın görkemiyle yarışan bu şelale, muhteşem bir manzara koyuyor ortaya. Hala bir yerlerde doğanın bize yaptığı sürprizlerin var olmasına seviniriz fakat bu şelale bizi sevindirmek bir yana, hayran bırakıyor, mest ediyor ve çok şaşırtıyor. Doğanın bizlere hediye ettiği bu muhteşem güzellik, Kayseri-Yahyalı’da bulunuyor. Şehirden oldukça uzakta olan bu muhteşem şelalenin çevresi de ayrı güzel. Kendisinin güçlü kayalar ve yeşilliklerle oluşturduğu karşı konulamaz bir büyüsü de var.

Kapuzbaşı Şelalesi, Aladağlar’da toplanan kar ve buz sularıyla beslenir ve 76 metre tepeden dökülür. Gürül gürül sesi ve tül gibi beyazlığı, sizi mest eder. Kapuzbaşı bir şelaleler takımı. Yani sizi bir tane değil, 3 tanesi yan yana olmak üzere 7 adet muhteşem şelale bekliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.